“Sa bukur Mario”/ Kim Kardashian i qepet Shqipërisë
Kim Kardashian duket se ka filluar të miqësohet më Shqipërinë duke i vënë emrin e vendit tonë një produkti kozmetik.

Pak kohë më parë Kim Kardashian u shfaq në një video duke folur shqip. Grimieri i saj personla duket se po e ndikon Kardashina të përfshijë në jetën e saj Shqipërinë.

Njërit prej produkteve kozmetike i kanë vënë emrin “ALBANIAN” dhe kjo është lajëmruar nga Mario, i cili në rrjetin social Instagram, ka publikuar foton, kras së cilës shkruan:

“A po ju pëlqejnë emrat e hijeve të syve? Secili ka një kuptim të veçantë për ne”.