Kisha Katolike ka reaguar për vrasjet e ndodhura mujat e fundit në Shkodër.

Meshtari Dom Artur Jaku nga shtëpia e motrave të Nënë Terezës gjatë mesheës së shenjtë ka dhënë mesazhe të forta për qytetarët, politikën dhe ata që kryejnë krime.

Vrasjet, terrori dhe dhuna duhet të ndalen, bën apel dom Artur Jaku.

Gjashtë vrasjet e ndodhura dhe dy persona të zhdukur brenda 3 muajsh në Shkodër kanë krijuar frikë tek qytetarët duke bërë që edhe kleri të reagojë me mesazhet e forta që shkojnë për mbarë shoqërinë si e vetmja mënyrë për të rikthyer sigurinë.