Deputetja socialiste i bëri thirrje palëve politike që të mos të fusin shkopinj nën rrota për të penguar rrugën e Shqipërisë drejt BE.

“Kuvendi i ka të gjitha mekanizmat për zbatimin e kushteve të vendosura për çeljen e negociatave. Le t’i japim një shans shpresës sonë europiane duke punuar bashkë dhe pa shkopinj nën rrota. Duhet bashkëpunim që Shqipëria të marrë PO për çeljen e negociatave sepse shqiptarët e meritojnë”, u shpreh Kodheli.