Shqipëria e 19-vjeçarëve është duke zhvilluar grumbullimin e parë për vitin 2020, kjo ndikuar nga Pandemia që nuk i ka dhënë mundësi trajnerit Dede të shikoj të gjithë skuadrën në vazhdimësi drejt eliminatoreve të muajit tetor që do të zhvillohen në Republikën Çeke. Usni Ismaili, mbrojtësi nga Manastiri që luan për Pelisterin, nuk i ka fshehur emocionet.

I kënaqur nga ky grumbullim stërvitor me U-19 shfaqet dhe Andri Stafa, që luan për Tiranën.

Për herë të parë në skuadrën kombëtare vjen Mario Mërkuri, që luan për Butrintin e Sarandës

Skuadra e kombëtarës U-19 po bëhet gati për ndeshjet eliminatore të muajit tetor që do të zhvillohen në Republikën Çeke.