INTERPRETIME NGA AKTORËT E “ILLYRICUM” DHE ANSAMBLI NGA KOSOVA. Festimet ne kuader te 140-vjetorit te lindjes se At Shtjefen Gjecovi ka vijuar me nje program artistik mbremjen e se dieles, nje organizim i Shoqerise Artistike Illyricum me pjesemarrjen e ansamblit artistik nga Zymi i Kosoves “Katerina Josipi”.

Ky aktivitet artistik ishte i pasur me interpretime artistike te aktoreve te teatrit Illyricum nga vepra e Gjecovit dhe me elemente te tradites se Zymit ne Kosove vend ky ku Gjecovi ishte famullitar per here te fundit.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/6e7BknF5MnE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]