Ne ketë konference marrin pjese arqipeshkve dhe kardinalë nga gjithë bota ku nder te cilët ishin Kardinali i Madritit Rouco, Cañizares (Arqipeshkëv i Valencias), kardinali shqiptar Ernest Troshani.