Drejtuesi i Prokurorisë së Apelit në Tiranë, Dritan Peka është konfirmuar në detyrë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit.

Trupa Gjykuese që vlerësori Pekën drejtohej nga Roland Ilia, Olsi Komici dhe Lulzim Hamitaj .

Dritan Peka rezultoi pa probleme me deklarimin e pasurisë dhe në fushën profesionale