Trupi i gjetur në një port në brigjet e Firth of Forth është konfirmuar si trupi i këngëtarit të zhdukur Scott Hutchison.

Trupi u gjet në Port Edgar rreth orës 20:30 të enjten.

36 vjeçari u zhduk në orët e para të mëngjesit të së mërkurës.

Familja e tij tha se këngëtari kohët e fundit kishte shfaqur probleme të shëndetit mendor dhe ishin të shkatërruar nga vdekja e tij.

Hutchison kishte folur hapur për betejën e tij me depresionin gjatë viteve. Ndërsa vëllai i tij më i madh Neil tha se këngëtari kishte bërë përpjekje për të ndihmuar njerëz me probleme të ngjashme.