KRYETARI I BASHKISË, KËRKESË QEVERISË PËR FONDE .

Nje gershetim mahnites I liqenit te Shkodres me gjelberimin e pemeve pergjate bregut,eshte pamja qe te ofrohet ne lagjen Culaj te qytetit te Koplikut.
Fershellima e gjetheve te pemeve, cicerimat e zogjve si dhe dallget e lehta te liqenit krijojne nje melodi relaxuese per te gjithe ata, qe pas nje dite pune te lodhshme kerkojne te kalojne momente qetesie ne natyre.
Te vetmit vizitore te perhershem te kesaj zone jane peshkataret dhe rrjetat e tyre ,sepse mungesa e infrastruktures dhe e investimeve nga instancat lokale pengon ndjeshem explorimin e kesaj natyre. Nje fakt te tille e ka pranuar edhe kryetari I bashkise se Koplikut Ramadan Likaj .
Sinkron …
Disa biznesmene kane kontribuar  ne zhvillimin e kesaj zone me ndertimin e disa bizneseve private.Por kjo nuk eshte mjaftueshme sepse per zhvillimin e metejshem nevojiten fonde dhe investime me te medha .Nese punohet intensivisht dhe I kushtohet vemendja e duhur,bregu i liqenit ne lagjen Culaj do te merrte nje pamje te re dhe  me terheqese .