KRYMI: PO BËJMË GATI AMBJENTET PËR FËMIJËT
Pas shkollave edhe kopshtet po pergatiten per vitin e ri shkollor. Kamera e star+ ka vizituar ambjentet e kopshtit “Bep Tusha”, nje nga kopshtet me te frekuentuara, ku duket se po pergatiten ambjentet e per femijet.

Ne kete kopsht akomodohen rreth 140 femije te moshave 3-6 vjec, kopshti ofron per keta femije perveq argetimit dhe mesimit edhe dreke dhe fjetje. Drejtoresha e ketij kopshti ka treguar se cdo vit behen riparimet e nevojshme dhe dezinfektimi per ti ofruar femijeve kushte sa me te mira dhe ambjente te pastra.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/KzfMkY2gljk?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]