DHURUAN NJË MBRËMJE MUZIKORE TË VEÇANTË ME KËNGË NË GJUHËN SHQIPE. Pas nje turi te gjate ne te gjithe boten dhe ne disa qytete te Shqiperise mberriti ne Shkoder nga Universiteti i Masterit ne Kaliforni grupi koral prej 70 kengetaresh lirike duke dhuruar disa momente te mrekulllueshme muzikore per spektatorin dhe nje repertor me kenge shqipe.

Teatri migjeni per ore me rradhe kumboi nga interpretimet e mrekullueshme te korit nga kalifornia duke marre duartrokitjet e shumta te spektatorit shkodran ndersa koncerti u mundesua nga kisha biblike baptiste ne Shkoder.