Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konfirmon në detyrë gjyqtarin e Gjykatës së Krimeve të Rënda, Dritan Hallunaj.

Po sot Komisioni i Pavarur i Kualifikimit do të japë vendimin për gjyqtaren pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë, Brunilda Kadi, për gjyqtarin pranë Gjykatës Administrative Shkalla e Parë Tiranë.

Gentian Medja dhe për prokurorin pranë Prokurorisë për Krimet e Rënda, Besnik Muçi.

PUBLICITET