Komisioni i Pavarur i Kualifikimeve ka shkarkuar nga detyra prokurorin e krimeve të rënda, njëhkohësisht prokuror i dosjes së Dritan Dajtit ,Artan Bajramin.

Bajrami u shkarkua për shkak se nuk justifikoi pasurinë.

Ish-Prokurori doli dje para komisionit të Pavarur të Kualifikimit, ndërsa vlerësimi i tij u bë në tre shtylla; pasuria, figura dhe aftësia profesionale.