110.5 miliard lekë shkelje janë konstatuar në total nga Kontrolli i Lartë i Shtetit gjatë vitit 2017. Kreu i KLSH Bujar Leskaj paraqiti në Parlament raportin vjetor për 2017-ën…

Kryetari Leskaj tregoi edhe për rekomandimet që ka lënë KLSH.

Puna e KLSH-së u shpreh Leskaj është e bazuar në standartet europiane.

Pas këtij raporti të Kontrollit të Lartë të Shtetit ai që ka reaguar është ish kryeministri Sali Berisha i cila ka lëshuar disa akuza për vëllain e kryeministrit Rama dhe vëllain e ministrit të brendshëm për uljen e tatimeve deri në 4 herë për lojërat e fatit.