Vrau gjyqatren ish bashkshorte dhe Gjykata e Krimevë të Rënda shpalli mos komptencen dhe dosja shkon në gjykaten e Tiranës.

Në vijm të shplljes së moskompetencave për shkak të ndyshimit të ligjit Gjykata e Krimeve të Rënda ka derguar dosjne për të akuzuarin e vrasjes së Fildez Hafizit, ish-bashkëshortin e të ndjerës, Fadil Kasemi. për shqyrtim Gjykatës së Tiranës.

Vrasja e muajit gusht 2017, tronditi opinionin publik. Fildez Hafizi, gjyqtarja e vrarë jetonte me dy fëmijët e saj. Ajo u vra nga i shoqi brenda në automjet, me një plumb në kokë në mes të ditës. 53-vjeçari Kasemi e pranoi krimin.

PUBLICITET