Kryeministri Rama takohet me Presidentin Donald Trump

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama është takuar me Presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Donald Trump në New York gjatë punimeve të Asamblesë së OKB. Rama ka publikuar në Facebook foton familjare me bashkëshorten e tij me Presidentin Trump dhe zonjën e parë Melania Trump.