Kryeministri Edi Rama ka uruar ndjekësit e tij mëngjesin e sotëm, duke i informuar se nga 300 qendra të reja shëndetësore të ndërmarra në këto 3 vjet, prej të cilave 80 qendra do të jenë gati në fund të vitit.

MIRËMËNGJES
dhe me një tjetër informacion nga kantieret e Programit Kombëtar të 300 qendrave të reja shëndetësore në 3 vjet, prej të cilave 80 qendra do të jenë gati në fund të vitit, ju uroj një ditë të mbarë.