Kryetari i PD Lulzim Basha pritet qe te vije ne Shkoder ne nje sere takimesh.

Kreu i PD do te takohet me biznesin e vogel, te mesem, fasonerite dhe studentet ndersa ne ora 16:00 do te jete ne Malesine e Madhe.