Kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi ka uruar vitin e ri 2019-të përmes një video të shpërndarë nga stafi i saj.

Kryebashkiakja flet për arritjet, vështirësitë në 2018-ën si dhe sfidat që na presin vitin e ardhshëm. premton se do vijë qeverisjen në krye të bashkisë Shkodër me qytetarët dhe për qytetarët.