Kufoma e një personi të seksit mashkull është gjetur disa minuta më parë në lumin Kir në qytetin e Shkodrës. Nga informacionet paraprake bëhet e ditur se kufoma i përket një burri 70-vjeçar, i cili mendohet se është banor i fshatit Bardhaj.

Dyshohet se 70 vjeçarin e ka marrë rrjedha dhe është mbytur, ndërsa ka qenë duke tentuar të kalonte lumin në këmbë. Fillimisht atij i kanë ardhur në ndihmë dy banorë të zonës dhe një polic, por nuk kanë mundur ta shpëtojnë.

[iframe width=”300″ height=”400″ src=”//www.youtube.com/embed/TiecJQlBq2o” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
PUBLICITET