Xhesika Polo ne nje interviste ekskluzive per Night Star a ka rrefyer disa detaje nga karriera e saj apo edhe jeta e sa private.

Nder te tjera Xhesika flet edhe per planet e saj te se ardhmes dhe se deshiron qe te mbushe te dy krahet me tatuazhe …

Per me teper ndiqni intervisten.