Me 75 vota kundër të mazhorancës dhe 19 pro të opozitës, Parlamenti ka rrëzuar dekretin e Presidentit Ilir Meta të ligjit “Për noterinë”.

Ndërsa ka miratuar ligjin për kadastrën, ku opozita dhe mazhoranca bashkuan votat.

Po ashtu mazhoranca e opozita u bashkuan me 91 vota edhe në ratifikimin e marrëveshjes Shqipëri-BE mbi veprimet e ndërmarra nga Agjencia e Rojes Bregdetare dhe Kufirit Evropian në Republikën e Shqipërisë.

Ndërsa ndryshimet në ligjin për peshkimin dhe atë mbi efiçencën e energjisë morën vetëm 75 vota pro të mazhorancës.