Pas laboratorit të drogës të gjetur në Has të Kukësit Policia e Shtetit në bashkëpunim me Prokurorinë e Krimeve të Rënda ka arrestuar në total 27 persona

mes të cilëve edhe dy ish-deputetët e PS Arben Çuko dhe Arben Ndoka. Mes të arrestuarve dy prej tyre janë nga Shkodra.