Po behen pergatitjet e fundit per kremtitmin e Meshes Solemne te Lumturimit te 38 Martireve te Kishes Katolike.

 

Mesha Solemne do mbahet ne Katedralen “Shen Shtjefni” ne Shkoder dhe do kremtohet nga Eminenca e Tij,Kardinal Angelo Amato nga Vatikani.