Ambasadorja e BE-se Romana Vlahutin ka dhene nje deklarate per mediat pas nje takimi qe ka zhvilluar me Kryetaren e Bashkise Shkoder Voltana Ademi per zhvillimin e turizmit ne Qarkun e Shkodres.

Vlahutin: Jam shume e lumtur qe jam perseri e pranishme ne Shkoder.Qellimi i projektit tone eshte qe te mbeshtesim bashkite te zhvillojne turizmin.Shkodra ka elemente te shumte si malet, detin, liqenin dhe qendren historike te cilat nese miremanxhohen mund te kthehn ne nje pike te rendesishme turistike per turiste nga e gjithe bota.Projekti jone eshte i perqendruar ne zhvillimin e turizmit malor ku permend ketu edhe viziten qe pata dje ne Theth vend i cili meriton te kete vemendjen e donatoreve dhe investitoreve si nje pike e rendesishme per zhvillimin e turizmit.

PUBLICITET