Pas publikimit te lajmit ne Star Plus, ka reaguar menjehere Bashkia Lezhe, e cila eshte paraqitur prane Shkolles 9-vjecare “Marash Gjoni” ne fshatin Rrile te Lezhes, per te bashkepunuar mbi nevojet e kesaj shkolle me drejtuesit e saj.

I parecedent ka qene reagimi i drejtoreshes se kesaj shkolle e cila ka nxjerr jashte drejtorin e Arsimit ne Bashki Ardian Laci, fakt i cili pranohet edhe nga ky i fundit.

Drejtori i Arsimit ne Bashkine e Lezhë Ardian Laci ka edhe nje thirrje, per drejtoret e Shkollave ne Lezhe.

Nje dite me pare nxenes dhe mesues te kesaj Shkolle bojkotuan mesimin si shkak i mungeses se sobave dhe druve per ngrohje, si dhe kushteve ne tualetet dhe hapesirat e tjera te shkolles.