RAMA DHE BERISHA REPLIKOJNË ME NJËRI TJETRIN PËR FAJIN E AZILKËRKUESVE .

NË FOKUS TË DISKUTIMEVE NË SEANCËN PARLAMENTARE TË KËSAJ TË ENJTEJE U VENDOS EDHE LARGIMI I SHQIPTARËVE DREJT GJERMANISË ME QËLLIMIN PËR TË PËRFITUAR AZIL EKONOMIK. REPLIKAT NUK KANE MUNGUAR MES DEPUTETEVE POR EDHE MES KRYEMINISTRIT DHE ISH KRYEMINISTRIT, KU NE THELB TE DEBATEVE KA QENE FAJTORI PER KETO FENOMEN QE PO RRITET NE SHQIPERI