Për ditën e nesërme nga aeroporti Nënë Tereza do të nisen 25 fluturime. Ky fakt bëhet i ditur nga autoritetet e aeroportit, përmes një njoftimi në ‘Facebook’.

Teksa paraqet listën, TIA i bën thirrje qytetarëve se duke marrë shkas nga situata për shkak të koronavirusit, të respektojnë masat e higjienës dhe të mbajnë me vete maska.

Mes të tjerash Aeroporti i kujton qytetarëve se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët me dokumente të veçanta. ⠀

NJOFTIMI I TIA: ⠀⠀⠀⠀
25 Fluturimet e konfirmuara për datën 9 Shtator 2020 ⠀⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Mërkure janë:
✈️Pegasus – Antalia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️EasyJet – Tiranë – Gatwick dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim
✈️SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Paris dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim
✈️EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë, rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët me dokumente të veçanta. ⠀⠀⠀⠀⠀
Ju faleminderit për bashkëpunimin.
Tirana International Airport⠀