Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë rreth orës 22:16 minuta në kryeqytet. Lëkundjet kanë zgjatur për disa sekonda, por ende është e paqarta intensiteti dhe epiqendra e tërmetit.

Lëkundjen e tërmetit mësohet se janë ndjerë deri në jug të vendit. Ende nuk ka të dhënë për dëme materiale.