Zëvendës ambasadorja amerikane në Shqipëria, Leyla Moses-Ones në Ditën Ndërkombëtare të Gruas ka ndarë me të gjithë ndjekësit mesazhin e saj mbi rolin e rëndësishëm që luajnë gratë në ambasadën e tyre por edhe në të gjithë botën.

Ajo njofton se përgjatë gjithë muajt Mars do të ndajnë histori të grave që kanë sjellë ndryshim në botë dhe e mbyll me një fjalë :Gjysma e Botës duke iu referuar të gjithë femrave në të gjithë botën.

Moses thotë se në staf ka shumë gra, e të gjitha bashkë punojnë, fuqizojnë, frymëzojnë dhe çojmë përpara ide. “Ne jemi nëna, kolege, bashkëshorte dhe motra”.