Tryeza festive e fundvitit per Lezhjanet do te jete me e vaket se vitet e tjera. Jane ditet e fundit te 2018-es.

Njerezit nxitojne te bejne blerjet e fundit, por papunesia e madhe dhe cmimet e larte, i ka penalizuar te gjithe.

Tregetaret shprehen se cmimet nuk eshte se kane ndryshime te medha por qe njerezit jane larguar dhe se ndihet nje krize e madhe. Ata nga ana e tjeter ankohen gjithashtu se nuk kane shitur asgje.

Ka nga ata qe mundohen te kalojne nje vit te ri normal, duke darkuar edhe ne restorante ndersa pjesa me e madhe ne shtepi duke mos pas mundesi ekonomike.

Gjate gjithe vitit tregtaret ne Lezhe vijojne te ankohen per mungese bleresish,