EDHE NGA QARKU I LEZHËS ME MIJËRA QYTETARË IU BASHKUAN PROTESTËS SË OPOZITËS NË TIRANË.

DEPUTETJA E KËTIJ QARKU LINDITA METALIAJ U SHPREH SE NUK DO TË KETË KTHIM PASI DERI NË LARGIMIN E EDI RAMËS, PASI JEMI ATY ME QYTETARËT DHE PËR QYTETARËT