Me shume se 2 mije banoret ne fshatin Mylte te Bashkise Lezhe, kerkojne nje rruge qe te jete e kalueshme. Gjate veres pluhuri dhe e permbytur ne dimer, keshtu ka qene vazhdimisht levizja e banoreve te kesaj zone.

Ajo shihet si nje mundesi edhe per nje tjeter lidhje me bregdetin e Tales, e kjo do te ndihmonte uljen e trafikut.

Banore te zones dhe drejtuesit e mjeteve,qe e pershkojne vazhdimisht kete segment, thone se nuk e kane pare asnjehere asfaltin ne fshatin e tyre ndaj edhe duhet nderhyrje sa me shpejt.

Kryebashkiaku i Lezhes thote se do te nderhyjme shume shpejt per asfaltimin e rruges.

Kreu i kesaj njesie vendore ka deklaruar se per shkak se zona po kthehet ne nje zone urbane kerkohet edhe asfaltimi i rruges qe do te thote edhe me shume lehtesi per banoret.

Segmenti qe pershkon mes per mes fshatin Mylte, krijon nje lidhje me te shkurter edhe me plazhin e tales. Prej shume vitesh ky aks rrugor eshte kthyer ne tmerrin e vertet si per banoret ashtu edhe per drejtuesit e automjeteve.

 

PUBLICITET