Është gjetu trupi i pajetë i Agim Zeqja, 54 vjeçari i cili u mbyt para 10 ditësh në lumin Drin në Lezhë.

Polumbarët e kanë gjetur trupin e Agim Zeqjes rreth 3 kilometar larg nga vendi ku ai ishte mbytur në ujërat e lumit Drin.

Fillimisht ishte e vështirë për ta gjetur trupin e 54 vjeçarin për shkak të ujravë të rrëmbyeshëm të lumit.

Familjarët fillimisht akuzuan duke kërkuar medoemos gjetjen e trupit të Agim Zeqjes dhe pas 10 ditësh kërkime polumbarët kanë arritur që ta gjejnë.