Kryetari i Bashkisë Lezhë Fran Frrokaj inspektoi punën që sot përfundoi për mbjelljen e pesë mijë fidanëve në kurorën e kalasë.

Kryebashkiaku tha se, puna e nisur pak ditë më parë u kurorëzua me sukses dhe se impakti do të jetë i shpejtë.

Ai apeloi komunitetin që të kontribuojnë në mbrojtjen e mjedisit pasi shpesh herë prona publike është dëmtuar.

Pas shetitores së Shëngjinit dhe zonës së kalasë, të tjerë fidanë do të mbjellen në zona të Lezhës