Sentiljano Gjinaj dhe Ernest Bushi jane dy nxenes te shkolles Profesionale ‘Kolin Gjoka’ ne Lezhe te cilet u nderuan me medalje dhe cmime ne kampionate te zhvilluar brenda dhe jashte vendit. Sentiljano Gjinaj u shpall fitues i vendit te dyte ne shqiperi duke marre medaljen e argjende ne kupen e shqiperise ne Mundje ne peshen 82 kg.

Ndersa Ernest Bushi, shpallet Kampion Italie ne Kick Boxing. Vete fituesit qe beren krenar jo vetem famijet e tyre shprehen te lumtur per rezultatet dhe cmimet e marra. Talenti i ekipit “Beselidhja” ne mundje Sentiljano Gjinaj, thote se kushtet ku bejne stervitje jane skandaloze, pasi pikon catia dhe palestra mbushet me uje

Bardh Dedgjonaj Dr i Shkolles Profesionale Kolin Gjoka, shpreh falenderime per nxenesit e tij fitues ne kompeticione kombetare dhe nderkombetare
Nxenesi e Shkolle se Mesme Profesionale Kolin Gjoka, fale mbeshtetjes se drejtuesve te saj vojone te vleresohet me cmime dhe medalje te ndryshme si brenda ashtu dhe jashte Shqiperise.