Te semure dhe mes varferise ekstreme, kjo eshte drama e trishte per familjen Osmani ne Lezhe.

Nga kushtet e veshtira ekonomike, njeri nga femijet e Arbenit nderroi jete para pak javesh, pasi kishte pas probleme te medha shendetesore.

Kryefamiljari Arbeni është i semure dhe nuk mundet qe te punoje, teksa tregon per veshtiresite ekonomike. Ai thote se per femijen e verber nga njeri sy nuk merr kemp.

Abreni tregon mes lotesh edhe per femijen qe humbi 1 vjec e gjysem.

Familja tashme prej 5 anetaresh kerkon te kete nje strehez ku te fusin koken , pasi ne ambjentin ku jane strehuar, paguhet me qera nga bashkia.

E vetmja menyre e familjes Osmani eshte mbledhja e kanaqeve per te siguruar te ardhura te te mbijetuar.