Keshilli bashkiak Lezhë ka vleresuar me titull “Qytetar Nderi” Ramadan Hasanaj me motivacionin ‘’Për kontributin e madh politik,social dhe intelektual të dhënë ndër vite për rrethin e Lezhës.

Në ceremoninë e organizuar për këtë rast morën pjesë personalitete të jetës politike,të pushtetit vendor,publicistë,artistë etj. Kryetari i Bashkisë Lezhë .Fran Frrokaj vlerësoi kontributin e dhënë nga z.Hasanaj në postet publike që ka mbajtur në Lezhë.

Edhe te tjere te pranishem vlersun figuren e z Hasanaj ndersa përshëndeten vendimmarrjen e keshillit bashkiak për këtë vlerësim qe i behet kesaj figure

Titulli iu dorëzua nga Kryetari i Këshillit Bashkiak z.Kristjan Gjidodaj, i cili falenderoi këshilltarët që miratuan propozimin.Ramadan Hasanaj i cili në vitet 1989-1997 ka qënë Drejtor i Shtepisë së Pushimit në Shëngjin,1997-2001,Deputet i PS-së në Lezhë, 2001-2002,Zv. Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve,2002-2004, Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve,2004-2005,Prefekt i Qarkut Shkoder