Rasti i Naze Markut nga Blinishti i Lezhes, ka prekur thelle shume zemra njerezish Nismes se gazetareve te Lezhes per te ndihmuar 52 vjecaren Naze Marku, i jane bashkuar edhe qytetare te ndryshem biznesmen, deputet dhe drejtues te pushtetit lokal.

Te shtyre nga virtyti universal i qenieve njerezore, zemergjeresia, kane shkuar ne shtepine e Nazes per t’i falur asaj pak lumturi.Ditet e fundit u ndermor nje nisem per te ndihmuar sadopak familjen e saj qe te kalojne festat e fundvitit ashtu siç te gjithe ne do t’ia deshironim.

Nazja nuk i ndal dot lotet teksa me zemer falenderon te gjithe ata qe ju gjenden prane ne keto dite te vishtira te jetes se saj.

Nismes per t’i qëndruar afer fizikisht, shpirterisht dhe ekonomikisht i jane bashkuar dhe vijojne t’i bashkohen dita dites.Para 9 muajsh zonja Naze Marku u diagnostikua me kancer gjiri dhe qe atehere po lufton me kete semundje e cila perveç dhimbjes qe i ka shkaktuar e i ka sjelle edhe vështirësi nga ana financiare.