Kane hyre ne fazen e fundit punimet per restaurimi e vendvarrimit të heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skëndërbeu në qytetin e Lezhës .

Punimet po ecin me ritme te shpejta dhe pritet të përfundojë para afatit të përcaktuar.

Përgjegjësi i Trashegimisë Kulturore në Bashkinë Lezhë Paulin Zefi, thotë se punimet kanë hyre në fazen përfundimtare dhe gjithçka do të jetë gati brenda muajit nëntor.

Ndersa persa i perket rrethimit te zones arkeologjike Zefi thotë se bashkia e ka hartuar projektin por nuk ka gjetur miratimin e ministrisë se Kultures.

Punimet për restaurimin e memorialit të skenderbeut në Lezhë kanë nisur që në muajin qershor të këtij viti, ndërsa pefundimi i punime do te jete muaji dhjetor 2018.