Flakët kanë përpirë një apartament në pallatin “Universal” pranë bar “Millenium”.Në vendngjarje kanë mbërritur menjëherë zjarrfikësja dhe forcat e rendit.

Për momentin janë regjistruar vetëm dëme materiale.Zjarri ka rene ne kuzhinen e nje e baneses ndersa ende nuk dihen shkaqet.

Incidenti ka shkaktuar panik në zonën përreth duke provokuar një grumbullim të pazakontë personash në zonën përreth.