Pjesa më e madhe e njerëzve të pasur të paktën 30 minuta në ditë ia kushtojnë leximit.

Nëse funksionon për ta, sigurisht që mund të funksionojë dhe për ju. Më poshtë kemi renditur 7 librat më të mirë që duhet të lexoni gjatë vitit 2019.

Ata do ju ndihmojnë të rrisni vetëbesimin dhe të krijoni synime të rëndësishme për jetën tuaj.

Gruaja dhe paratë/ Suze Orman

Koleksioni i femrave të Crunk/ Brittney C. Cooper
Girl Boss/ Sophia Amoruso
6 çelësat/ Jillian Michaels

Të vërtetat që mbajmë/ Kamala Harris
Mësoni vlerat tuaj/ Mika Brzezinski
Duke ardhur/ Michelle Obama Burimi Revista who