Dy shqiptarë janë arrestuar në Londër për pengmarrje. Shqiptarët e arrestuar janë D.Hykaj dhe A.Salihi, përkatësisht 19 dhe 22 vjeç.

Bashkë me dy shqiptarët janë arrestuar edhe dy anglezë, të akuzuar gjithashtu për burgosje të rremë dhe kanosje.

Operacioni policor u zhvillua në Jug lindje të Londrës dhe kanë qenë pikërisht policë të armatosur anglezë që kanë kryer arrestimin e personave të sipërpërmendur.

Ata do të paraqiten këtë të mërkurë, për t’u njohur me masën e sigurisë, në gjyqin e Magjistratëve në Westminster.