Shtrëngime duarsh dhe mbështetje për fitore te partisë demokratike ne zgjedhjet e 25 Qershorit.

Ky ka qene mesazhi qe i kane përcjelle shkodranet, kandidatit për deputet të partisë Demokratike Lorenc Luka. Ish kreu i bashkisë së Shkodrës numri 3 në listën e demokratëve është takuar me bizneset e zonës pranë urës dervishbeg dhe në zonën e parrucës, ku është njohur me problematikat por edhe ka garantuar zgjidhje pas 25 Qershorit.

Lorenc Luka, gjatë bashkëbisedimit me qytetarët ka përcjelle mesazhe shprese dhe mirëqenie për shkodranët pas 25 qershorit, duke ofruar si alternative te zhvillimit të Shkodrës Partinë Demokratike me Kryeministër Lulzim Bashën.