Një fëmijë i vogël, është dëmtuar rëndë, duke përfunduar në spital.

Mësohet se fëmija 4-vjeçar, ka qenë duke luajtur te shtëpia e gjyshit të itj, ku ka rënë dhe ka pësuar dëmtimet. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Peshk-Martanesh, ndërsa Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Dibër, si ngjarje aksidentale.

Më datë 13. 11. 2018, në fshatin Peshk-Martanesh, duke luajtur para oborrit të shtëpisë së gjyshit të tij, ka rënë nga një lartësi 1.5 m, duke marrë plagë në kokë i mituri 4-vjeçar, B. D., banues në Peshk-Martanesh, i cili ndodhet në spital, në kujdesin e mjekëve.

Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Dibër, si ngjarje aksidentale.