Këto janë pamjet e mrekullueshme që të ofron Lugina e Shalës në Dukagjin
Dukagjini përtej Thethit duket se ka shume destinacione te tjera për të ofruar.

 

Ketë te diele stafi i Living udhëton drejt luginës se Shalës por rruga për të mbërritur deri këtu mbete një sfidë nga rruga me gropa deri në udhëtimin me varkë.

 

Malet e larta, luginat, burimet ujore , pemët, ajri i pastër, ushqimet, mikpritja e gjithçka këtu duket sikur janë gërshetuar mjaft mirë me njëra tjetër duke i dhëne zonës në fjalë resurse të mrekullueshme për turizmin .

 

Lumi i Shalës, shikohet si një zbulim e për turistë e huaj. Lumi i Shalës është një dashuri me shikim të pare dhe pse ndodh kjo do të na shpjegojë sonte në orën 19:05 minuta në emisioni Living, Anxhela Ujka dhe Juli Vuka .