Një aksident është regjistruar sot në Kombinat të Tiranës, ku një makinë është përplasur me shtyllën e energjisë elektrike.Nga përplasja e mjetit është dëmtuar edhe shtylla.

Deri më tani nuk dihet gjendja e drejtuesit të mjetit si dhe rrethanat e aksidentit. Mësohet se në vendin e ngjarjes ndodhet policia, ndërsa OSHEE po merr masa për riparimin e demit.

Pas ndërhyrjes së kësaj të fundit është rikthyer edhe energjia në këtë zonë.