Ne nderim te martireve te lirise eshte organizuar ne M.Madhe nje aktivitet i kujteses se vepres dhe gjakut te ketyre 10 martireve malesor

te cilet diktatura i burgosi, i vrau, internoi dhe te tjere i detyroi te largoheshin nga atdheu. Me propozim te shoqates se ish te perndjekurve politik M.Madhe Keshilli i Qarkut Shkoder iu ka akorduar ketyre martireve titullin Qytetar Qderi i Shkodres.

Ne kete aktivitet ishin te pranishem krahas familjareve te tyre edhe perfaqesues te Keshillit te Qarkut, deputet te PD, perfaqersues te bashkise M.Madhe perfaqesues te PD Shkoder e M.Madhe

 

PUBLICITET