Në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 762 testime për të dyshuar me Covid-19 nga të cilët 109 persona kanë rezultuar pozitivë.

Sipas autoriteteve të vendit rastet janë të ndara:
Shkup-20, Kumanovë-16, Shtip-13, Kavadarc-1, Tetovë-3, Gostivar-10, Gjevgjeli-1, Radovish-2, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-2, Vinicë-3, Sveti Nikollë-5, Kërçovë-7 dhe Negotinë-1.

Instituti i Shëndetit Publik 24 orët e fundit ka regjistruar 422 pacient të shëruar nga korona virusi.

Shkup-137, Kumanovë-28, Shtip-93, Prilep-8, Tetovë-23, Strugë-36, Ohër-15, Gostivar-28, Radovish-1, Krushevo-1 Kkoçan-1 Probishtip-3, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-1, Sveti Nikollë-3 Kërçovë-1 dhe Resnjë-5,

Ndërsa betejën me virusin korona e ka humbur një paciente 70-vjeçare nga Shkupi.