PER TE APROVUAR SE AJO ËSHTË ENDE E AFTË TË JOSHËS AUDIENCE MË SHUMË SE PESËDHJETË VJET PAS VDEKJES SË SAJ , MARILYN MONROE SOT ISHTE SHPALLUR SI IMAZHI I RI BOTEROR I KOMPANIS MAX FACTOR.

SI ” FYTYRA E RE ” E MARKËS KOZMETIKË , MARILYN DO TË KETË NJË ROL TE RENDESISHEM NË 2015 NE FUSHATËN MAX FACTOR TE REKLAMAVE. MARILYN , I CILI VDIQ 36 VJEÇ NË 1962 , ISHTE NJË KLIENTE E MAX FACTOR NË VITET 1940 MAX FACTOR QE DREJTOR GLOBAL DIZAJNIT KA , PAT MCGRATH THA : ‘ MARILYN E BËRI BUZËN ZJARRTË TË KUQE, LËKURË TË BUTË DHE SYTË TE DUKEJ E MAGJISHME NE PERDORIMIN E PRODUKTET TONA DUKE U BERE EDHE MË TË FAMSHME BUKURIN DHE KJO ËSHTË NJË VËSHTRIM QË VAZHDON TË DOMINOJË INDUSTRINË E BUKURISË DHE MODËS